Εταιρεία

Η Kustom Kolor Paint Research & Applications Laboratories Α.Ε. (ιδρ. 2014) είναι εταιρεία εμπορίας και ανάπτυξης χρωμάτων με έδρα το Κορωπί Αττικής, με δυναμική παρουσία στον τομέα της δημιουργίας λύσεων για απαιτητικές και ποιοτικές χρωματικές και μονωτικές εφαρμογές επίστρωσης. Εκτός από εμπόριο συστημάτων βαφής κορυφαίας ποιότητας, έχει αναπτύξει σειρά καινοτόμων προϊόντων, ενσωματώνοντας τη μακρά πείρα του προσωπικού της στην έρευνα και στην ανάπτυξη των χρωμάτων.

Η Kustom Kolor Research SA απευθύνεται σε τεχνικές, κατασκευαστικές και παραγωγικές επιχειρήσεις που αναζητούν ποιοτικές συμβατικές αλλά και kustom-made λύσεις σε κάθε πρόκληση στους τομείς των χρωμάτων και των μονωτικών επιστρώσεων. Παρέχει τεχνογνωσία αλλά και δυνατότητα επέμβασης στη μορφή και στις ιδιότητες των πρώτων υλών για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών των τελικών προϊόντων.

Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας της Kustom Kolor Research SA είναι:

Προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας σε ό,τι αφορά το χρώμα.
– Πώληση της συμβατικής σειράς RADICAL, των δικών μας προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτου.
– Διάθεση προϊόντων της εταιρείας Lechler για βιομηχανικές εφαρμογές και οχήματα για … όπου μετράει το χρώμα.
– Προϊόντα Real Metal πραγματικής ψυχρής επιμετάλλωση υδατικής βάσης για τη μετατροπή απλών επιφανειών σε επιφάνειες που ξεχωρίζουν.

Για κάθε καινοτόμα εφαρμογή σε επαγγελματικό χώρο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή στο χόμπυ, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Kustom Kolor έχει πρόταση … πέρα από το χρώμα.